Thursday, May 24, 2007

supertrooper (abba cover)

in stilul caracteristic, am reusit , sa pun pe youtube trei filmulete din concertul camera obscura, la mai bine de o saptamana de la eveniment (sunt mai multe filme, dar se incarca foarte greu si sa nu uitam cat de lenes pot sa fiu asa ca take it or leave it).
concertul s-a tinut intr-o sala de teatru care are legatura cu clubul paradisio. in asteptarea concertului (de cand suntem aici ajungem peste tot ca taranii cu 15.000 de ore inainte)am baut o bere in cafeneaua care tinea de locul asta, intr-o atmosfera acid jazzy kinda funky.
a fost unul dintre cele mai tari concerte ever, cu lumini ca ini anii 80, o solista imbracata ca in aceeasi perioada, un loc intim, desi erau vreo 3-400 de persoane inauntru. camera obscura e formata din muzicieni excelenti: tipa care e vocal canta si la chitara, tipa de la clape e si background vocals, la fel si tipul de la chitara, iar in spate un tip ceva mai tanar decat ceilalti de pe scena a invartit toata seara instrumentele, de la cele de suflat, la percutie si chitara.
in curand cateva cuvinte despre cat de trist e sa zici "hai sa bem o bere" in amsterdam.
http://www.youtube.com/watch?v=mithaCr4ZLc
http://www.youtube.com/watch?v=o8OSHEWk1eU
http://www.youtube.com/watch?v=obB3qEHmEy4

No comments: