Monday, April 23, 2007

the cirqueen is in the town


sa iesi seara in bucuresti si sa te intalnesti cu man in club a sau fire (indiferent de ce zi e), e normal. sa il vezi la motoare, prin b 52 sau la terasa aia trista si demolata (asa, ruine) nu e deloc surprinzator. dar sa ajungi in amsterdam si sa il vezi pe man la 10 seara la balci, e deja "din alt film", ca sa citez din personajul in cauza... si mai si ar fi sa il saluti de "la revedere", sa te plimbi pe strazi vreo ora, iar apoi sa dai din nou de man (seara sunt probabil zeci de mii de oameni in centru).
in asteptarea zilei reginei, olandezoii au trantit in mijlocul orasului un balci cu tot felul de "hai sa ne dam in asta", pacanele (d-alea cu manete... va prindeti voi), tras la tinta sau doborat conserve pentru plusurile de mai sus, (porcule,) d-aia de box samd....
in amsterdam, ca in majoritatea oraselor civilizate, exista o adevarata industrie de crappy things, iar oamenii chiar cumpara tot felul de lucruri pe care cred ca le vor pastra ca amintiri sau alte tampenii pe care le gesesc pe moment dragute, iar in 3 zile zac uitate sub pat.

No comments: