Friday, June 22, 2007

de cine le este dor, estee dooor, estee door

imbecilii nu sunt de negasit in olanda. dimpotriva, ei traiesc aici ca in orice alta tara din lume, se aseamana cu oamenii ca oriunde in lume, comunica si se distreaza intr-un fel asemanator cu al oamenilor.
desigur, aici sunt lipsiti de manele, insa nu le lipsesc mobilele din ultimele generatii al caror principal atu este ca ca poti asculta muzica oriunde te-ai afla si, mai mult, nici nu iti trebuie casti. spre deosebire de oameni, imbecilii nu risipesc energia in activitati inutile, ci toata energia este canalizata catre cel mai frumos lucru care s-a intamplat omenirii de la macarena incoace: jumpstyle.
nu este numai efortul fizic. jumpstyle este un exercitiu al mintii pentru ca trebuie sa retii miscarile si sa le redai in ordinea perfecta. iar totul se intampla pe cea mai buna muzica pe care omul o poate crea.
o data ce ai vazut un jumpstyle, esti virusat. iti doresti sa sari tot timpul, sa ai logo pe mobil cu leul animat care face de asemenea jumstyle, sa faci colaje cu simpson, family guy si borat in care personajele sa para ca fac parte si ele din aceeasi lume minunuata care, chiar, cum ar fi fost fara jumpstyle? ca o petrecere fara manele...

No comments: